FAQ

Onderstaande vragen en de antwoorden van het Marmerhuis helpen u welllicht alvast op weg.

Voor andere vragen of behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag. Neemt u vooral contact met ons op.

Is marmer onderhoudsgevoelig?

In tegenstelling tot de beeldvorming onder consumenten: marmer is niet onderhoudsgevoelig!

Hoe bescherm ik mijn marmer tegen vlekken?

Wij leveren onze klanten een kwalitatief hoogwaardig impregneermiddel. De tegels worden eenmalig behandeld met dit impregneermiddel en beschermt daarmee uw marmer. Om een voorbeeld te geven; u laat een glas wijn vallen op uw marmerentegels, de wijn trekt niet in uw wit marmeren tegels ook al laat u het 24 uur liggen. Deze impregneer behandeling herhaalt u pas na 10 jaar!

Hoe maak ik mijn marmeren tegels schoon?

Wij raden onze klanten aan de tegels met water en groene zeep schoon te maken. Na het impregneren van uw tegels mag u echter ook uw marmer met allesreiniger schoonmaken.

Zijn marmeren tegels geschikt voor vloerverwarming?

Jazeker. Al onze tegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Het is een perfecte combinatie!

Verzorgen jullie ook de plaatsing van de tegels?

Het Marmerhuis heeft een intensieve samenwerking met een aantal goede tegelzetters (gespecialiseerd in plaatsen van marmer). Wij zullen altijd ons best doen u of te koppelen aan een van onze partners of het gehele traject op ons te nemen. We kunnen beschikbaarheid niet garanderen en zodra dat het geval is zullen we u aanraden zelf op zoek te gaan naar een tegelzetter.

Wat is de levertijd?

Het Marmerhuis heeft een ruime voorraad. Veelal zijn we in staat uit voorraad te leveren. Mocht dit niet het geval zijn of uw bestelling is maatwerk, houdt u dan rekening met 8-10 weken levertijd.